Is het tijd voor jou om stil te staan op je pad en voor jezelf te zorgen?

Neem dan jouw eerste stap en speel het "WAT WIL IK NU ECHT? "spel.

Wandelcoaching

Wandelcoaching, als je graag in beweging en in de natuur bent.                              

Kom met mij mee van binnen naar buiten, kom tot rust en krijg nieuw
inzicht & uitzicht bij het maken van keuzes op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling.

De natuur geeft meteen ontspanning, spiegelt, waardeert en oordeelt niet. Het is zoals het is, je mag helemaal zijn zoals jij bent. Die volgende stap echt gaan zetten, wat een mooie uitdaging. Ik help je daar graag bij door natuurgerichte opdrachten, het stellen van prikkelende vragen of juist stil te zijn, waarbij jij ruimte krijgt om te denken en te voelen.

Anniek, 40 jaar

” Ik herinner me nog goed toen ik voor het eerst bij je kwam. Ik had totaal geen idee wat ik wilde t.a.v. mijn werk, wat ik aankon, een gebrek aan focus. Allereerst gaf je me een warm gevoel en merkte ik je ervarenheid snel op, je bent een warme en enthousiaste coach. Je hebt me vertrouwen en inzicht gegeven om knopen door te hakken zonder oordeel. Ik ben nog elke dag blij dat ik met mijn baan ben gestopt.
Jij prikkelde me door uitdagende opdrachten te doen in de natuur tijdens het wandelen. Zo kwam ik elke keer weer dichter bij mezelf en werd het me weer helder wat mijn waarden waren. Ging ik naar huis met een bom energie! Jouw positiviteit ( ook in mail contact) is motiverend.
De wandel coaching heeft meerwaarde, je aard letterlijk en figuurlijk. Je komt direct bij je gevoel en de natuur zorgt voor de rust, waardoor patronen weer sneller helderder worden. Tijdens mijn ontdekkingstocht van balans hervinden tussen mijn werk en privé, stond je naast me in gelijkwaardigheid. Heel prettig. Dank! Ik sta weer in mijn kracht en jij hebt me de juiste handvatten geven om mijn stuur weer te kunnen pakken. Ik heb weer vertrouwen en mijn eigen bedrijf is sinds gisteren een feit! 

Joanne, 47 jaar

Ik begon met een jaar geleden met “ ik weet alleen dat ik dit niet meer wil maar wat dan wel … wat en hoe dan … kan ik dat wel ? En is het niet alleen een mooie droom ? Hoe moet dat dan met al die zekerheden die ik moet loslaten ?”
De ene beer na de andere beer kwam langs en dat waren er nogal wat. We zijn letterlijk en figuurlijk op pad gegaan de beren en valkuilen omzeilend, buiten lopend, soms naar de grond starend op zoek naar het antwoord. Soms mijn hoofd leeg laten waaien van alle niet-helpende gedachtes.
Je vragen en je ondersteuning in de chaos ontwarren hebben ertoe geleid dat ik een nieuw pad heb gevonden. Eentje waar ik al 100 x aan voorbij gelopen was, stiekem glurend van “wat zou dat mooi zijn” maar ik durfde niet. Jij bent met mij die eerste paar meters dat pad opgegaan om te helpen ontdekken dat die zekerheden onzin zijn en mij alleen maar beperkten in mijn groei. Je geloof in mijn kunnen en je enthousiasme over mijn nieuw ingezette richting heeft er zeker toe bijgedragen dat ik niet omgekeerd ben als het even te spannend werd. Eigenlijk nu ik dit pas opschrijf besef ik me dat ik ontzettend geluk heb gehad om jou precies op dat moment te mogen ontmoeten en samen met jou die eerste stappen te zetten … dank je wel daarvoor! “

Herken je je in Anniek en Joanne, is wandelcoaching mogelijk ook iets voor jou?

Bel 0627 820 454 of mail naar info@binnenstebuitenfocus.nl

Neem contact op

Kosten