Is het tijd voor jou om stil te staan op je pad en voor jezelf te zorgen?

Neem dan jouw eerste stap en speel het "WAT WIL IK NU ECHT? "spel.

Individuele loopbaancoaching

Vraag jij je regelmatig af:  Is dit wat ik wil?

Ben ik toe aan een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling?
Hoe kan ik het beste uit mezelf halen?

Ga ik vaak over mijn grenzen heen?
Hou ik het nog vol?

Vind je het lastig de volgende stap te zetten?

Kan ik je helpen om die eerste stap op je nieuwe pad te zetten?

Ik ondersteun je, inspireer je en breng je tot nieuwe inzichten. Maar jij doet het!

  • Je komt tot inzicht, je bepaalt jouw richting en maakt een keuze
  • Je gebruikt je talent, je voelt je vitaler, je ervaart meer balans en zingeving
  • Jouw tevredenheid neemt toe, je bent een blije collega die bijdraagt aan een positieve werksfeer

Janet 39 jaar
Met mijn loopbaanvraag welke baan nu echt bij mij past, kwam ik bij Sterk in je werk (gratis loopbaancheck voor zorgmedewerkers of belangstellenden voor werken in de zorg, www.sterkinjewerk.nl) terecht. Door het maken van een beroepsinteresse- en competentietest en gesprekken met Heleen heb ik een concreter beeld gekregen van mijn kwaliteiten en welke functies daarom bij mij zouden passen. Ook hebben we inzichtelijk gemaakt in welke werkomgeving ik het meest tot bloei kan komen. Zo kan ik gerichter handen en voeten geven aan het op zoek gaan naar een volgende stap in de zorg. Het inzicht in wie ik ben en wat bij me past heeft me meer vertrouwen gegeven in mezelf en eigen kunnen waardoor het aangaan van een nieuwe uitdaging weer een stapje dichterbij is gekomen en ik ook weer meer loopbaanperspectief heb gekregen!

Agnes 41
Ik kende je nog niet, gezocht op internet en zo bij jou terecht gekomen. De gesprekken hebben mij vooral opgeleverd om de knoop door te hakken in  mezelf te investeren en daartoe ook een opleiding te gaan doen die al langer op mijn wenslijst stond. Je gesprekken hebben ertoe bijgedragen om die puzzel voor mezelf te leggen en daarmee aan de slag te kunnen. Als een collega of een derde zou vragen hoe ik je begeleiding heb ervaren zal ik terugkoppelen je duidelijke en vriendelijke no-nonsense stijl, het zorgvuldig in gang zetten van mijn eigen ontdekkingsreis en hier ruimte voor geven om daar op mijn eigen wijze invulling aan te geven.  

Mijn werkwijze

  1. Kwaliteiten in kaart brengen: bewust worden van je sterke kanten, leren van succesvolle en teleurstellende ervaringen.
  2. Motieven uitwerken: bewust worden van wensen en waarden die van belang zijn voor jouw huidige loopbaan. Woorden geven aan ervaringen, gedachten en gevoelens. Keuzes maken wat je wel en niet gaat inzetten binnen je werk.
  3. Zoeken naar functies of opleidingen: onderzoeken van werkzaamheden, werkplekken en werkvelden om zicht te krijgen op eisen, leefregels, ontwikkelingen die daarbij van toepassing zijn. Beschikbaarheid van functies op de arbeidsmarkt onderzoeken.
  4. Leren netwerken: opbouwen, gebruiken en onderhouden van je contacten ten behoeve van het verkrijgen van passend werk.
  5. Zelf het stuur leren pakken: zelf acties ondernemen om meer kans te hebben op het gewenste werk.

De genoemde stappen worden door het voeren van gesprekken, soms wandelend door de natuur, doorlopen. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van o.a. fotokaarten, opdrachten, spellen, testen en oefeningen zodat jij actief en betrokken bent bij jouw loopbaanproces.

Pak jouw stuur en bel 0627 820 454 of mail naar info@binnenstebuitenfocus.nl

Neem contact op

kosten