Is het tijd voor jou om stil te staan op je pad en voor jezelf te zorgen?

Neem dan jouw eerste stap en speel het "WAT WIL IK NU ECHT? "spel.

Referenties

Marlies  27 jaar, werkt als praktijkondersteuner en wil een volgende stap in haar loopbaan maken maar weet niet wat op dit moment bij haar zou kunnen passen.

Marlies: In het kader van het project ‘Sterk in je werk’ heb ik bij Heleen drie loopbaangesprekken gehad. Ik vond het fijn dat we de gesprekken tijdens een wandeling konden voeren en vond het heel prettig hoe Heleen makkelijk aansloot op mijn denk- en ontwikkelproces. De vragen tijdens het gesprek en ook zeker de opdrachten die ik thuis kon uitvoeren hielpen mij om meer helderheid te krijgen over waar mijn talenten en interesses liggen, wat ik zoek en nodig heb in werk en in welke functies ik het beste tot mijn recht zou komen. Die helderheid geeft me vertrouwen en zin in mijn toekomst op het gebied van werk en zelfontwikkeling.

 

Marlies, 27 jaar

Jorien 53 jaar, op zoek naar een baan in zorg en welzijn, na een lange periode zonder werk.

Jorien:Ik ben blij dat Heleen via Sterk in je werk op mijn pad gekomen is. Een coach met een groot inlevingsvermogen, kennis en kunde ook vanuit eigen (werk)ervaring. Iemand die je begeleidt om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je graag wilt, wat bij je past qua eigenschappen en kennis én wat realistisch haalbaar is. Maar die daarnaast ook nog praktische adviezen en specifieke informatie geeft om te kunnen bereiken wat je voor ogen hebt. Top!  

Jorien is gestart als verzorgende IG in de ouderenzorg

 

 

Jorien, 53 jaar

Joyce 47 jaar  Al langer wist ik dat ik niet op de juiste plek zat, maar wat dan?

Joyce : Bij een reorganisatie kwam mijn functie te vervallen en dat was voor mij het moment om serieus op onderzoek uit te gaan. Na wat testen te hebben gedaan bij een ander bureau kwam ik in contact met Heleen. Zij benaderde het op een andere manier, een manier die bij mij past. In gesprek gaan en door vragen te stellen om zo te komen bij mijn kwaliteiten en behoeftes. Door deze samen te brengen kun je veel gerichter gaan zoeken naar een baan die bij je past.Ook de belemmeringen worden inzichtelijk tijdens de gesprekken, Heleen pakt deze op een prettige manier aan waardoor het zelfvertrouwen groeit. 

Het is het wandelen in de natuur wat je al dichter bij je gevoel brengt in combinatie met de professionaliteit van Heleen wat mij duidelijkheid heeft gegeven. Ik kan nu veel gerichter zoeken naar een baan die tegemoet komt aan mijn behoeftes en waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kan. De naam “Binnenstebuitenfocus” sluit helemaal aan met hoe Heleen het proces begeleidt. 

 

 

 

 

Joyce 47 jaar